Οι «Φουνταριστοί» στο Θέμα Radio 104.6

Τα "κουμπαράκια" του ελληνικού ραδιοφώνου, Μηνάς Τσαμόπουλος και Γιώργος Θαναηλάκης, από σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου,  πνίγουν τον... Φουνταριστό από τις 6 έως τις 8 το πρωί στο ΘΕΜΑ radio, στους 104,6.
Μετά το «λουκέτο» στο Sport24 103,3 και πριν καν κλείσουν εβδομάδα χωρίς εκπομπές, ο  Τσαμόπουλος - Θαναηλάκης βρήκαν ραδιοφωνική στέγη. Ετσι από σήμερα και κάθε μέρα 06.00 με..
08.00, δύο ώρες νωρίτερα σε σχέση με πριν, θα βρίσκονται σε ένα ακόμη ενημερωτικό ραδιόφωνο, μετά τα Παραπολιτικά 90,1 πριν 6 χρόνια.
Ο Βασίλης Αδαμόπουλος, που ήταν μέχρι τώρα σε εκείνο το δίωρο στο Θέμα 104,6, θα «μετακομίσει» στην εκπομπή του Γιάννη Μακρυγιάννη και του Μάκη Πολλάτου στις 08.00.
Οπως γράφει το e-tetradio πρόκειται για μια γρήγορη και πολύ καλή κίνηση από το Θέμα 104.6, καθώς το δημοφιλές ραδιοφωνικό ντουέτο έχει «χτίσει» το δικό του (μεγάλο) κοινό όλα αυτά τα χρόνια. Άλλος ένας παράγοντας που έπαιξε ρόλο στην «μεταγραφή», είναι ότι ο Μηνάς Τσαμόπουλος εργάζεται εδώ και χρόνια στο «Πρώτο Θέμα» ως συντάκτης και αρθρογράφος.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις