Συμβάσεις για τη συντήρηση δρόμων στο δήμο Ηρακλείου

Συμβάσεις για τη συντήρηση δρόμων στο δήμο Ηρακλείου

Δυο συμβάσεις, μια για την αποκατάσταση φθορών στους δρόμους του Ηρακλείου, και μία για την μίσθωση μηχανημάτων συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου, συνολικού κόστους 392 χιλιάδων ευρώ, υπέγραψε χθες ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Γιάννης Αναστασάκης.

Η πρώτη σύμβαση προϋπολογισμού 322.210 ευρώ αφορά στην επισκευή φθορών οδοστρωμάτων στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου και το χρονοδιάγραμμα της είναι 18 μήνες. Προβλέπει την επισκευή των φθορών που παρουσιάζει το οδόστρωμα στους δρόμους της πόλης, καθώς και μικρές διαπλατύνσεις.

Επίσης, υπεγράφη από τον Αντιδήμαρχο η σύμβαση για τη μίσθωση ερπυστριοφόρων χωματουργικών μηχανημάτων, με τελικό ποσό τις  69.790 ευρώ,  η οποία συμπεριλαμβάνει ένα τσαπάκι, μία τσάπα και ένα  φορτηγό των 20 τόνων.

Τα μηχανήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν στην συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας και στην αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις