13 τα θετικά δείγματα μέχρι τώρα από την ιχνηλάτητη των επαφών του 32 χρονου Ρομά

13 τα θετικά δείγματα μέχρι τώρα από την ιχνηλάτητη των επαφών του 32 χρονου Ρομά

Συναγερμός έχει σημάνει σε ολόκληρη την πόλη της Λάρισας στο άκουσμα της είδησης ότι 13 δείγματα από το περιβάλλον του 32χρονου Ρομά ο οποίος νοσεί από το κορωνοιό, βρεθηκαν θετικά στον ιό. Σημειώνεται ότι δεν έχουν βγει ακόμη τα αποτελέσματα για το σύνολο των 29 δειγμάτων που ελήφθησαν, με τους επιστήμονες ωστόσο να εμφανίζονται ιδιαίτερα ανήσυχοι για τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων που θα εντοπισθούν.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξελιξη έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο να θέσει σε καραντίνα μεγάλο τμήμα της συνοικίας της Νέας Σμύρνης όπου και βρίσκεται ο οικισμος των Ρομά

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις