Και επίσημα παράταση στα κλειστά σχολεία και πανεπιστήμια έως 10 Μαϊου

photo: Eurokinissi

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ήθελαν την παράταση στο κλείσιμο των σχολείων και όλων των εκπαιδευτικών δομών της χώρας το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

Την παράταση της προσωρινής αναστολής απαγόρευσης λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών της χώρας ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση του με ΚΥΑ που αναμένεται να δημοσιευθεί σήμερα, αποφασίζεται η παράταση της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, όπως αυτή ρυθμιζόταν στην προηγούμενη ΚΥΑ, έως και τις 10 Μαΐου 2020, για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις