Εχασε κιλά η Σίσσυ Χρηστίδου - Τι είπε η ίδια στους θαυμαστές της

Εχασε κιλά η Σίσσυ Χρηστίδου - Τι είπε η ίδια στους θαυμαστές της

Εμφανές είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα πως η Σίσσυ Χρηστίδου έχει χάσει βάρος, γεγονός που κάνει πολλούς ακόλουθούς της στο youtube να της κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τα κιλά της.

Σε νέο της βίντεο η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τη διατροφή που ακολουθεί «Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, έχει πάει αρκετά καλά το πράγμα. Καταρχάς βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία, οπότε δεν είμαι έτοιμη να σας μιλήσω γι’ αυτό. Δεν υπάρχει όμως κάποια μαγική συνταγή αν περιμένετε. Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει. Έχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας-σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα».

Διαβάστε ακόμη:

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την Ελένη Μενεγάκη

Νέο κανάλι από τη Nova - Ποιο το περιεχόμενο

Ένοχη για απάτη διάσημη ηθοποιός - Δωροδοκία για να μπει το παιδί της στο Πανεπιστήμιο

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις