Νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά – Το 17ο στην Κρήτη

Νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά – Το 17ο στην Κρήτη

Στα Χανιά επιβεβαιώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής το νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη, που συνιστά το 17ο σε επίπεδο Περιφέρειας.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, τον Γιώργο Μπέα, πρόκειται για έναν 88χρονο άνθρωπο που νοσηλεύεται αυτή την στιγμή στην κλινική Covid -19 και που παράλληλα αντιμετωπίζει καρδιολογικά, πνευμονολογικά και μεταβολικά προβλήματα.

Συναγερμός και στο ΠΑΓΝΗ – Ο 88χρονος είχε περάσει από το Αιμοδυναμικό Τμήμα

Στο μεταξύ, συναγερμός σήμανε στο ΠΑΓΝΗ καθώς όπως έγινε γνωστό το κρούσμα κορωνοϊού που επιβεβαιώθηκε στα Χανιά είχε περάσει από το αιμοδυναμικό τμήμα του ΠΑΓΝΗ πριν από μία εβδομάδα . Γιατροί ,νοσηλευτές αλλά και ασθενείς που ήρθαν σε επαφή με τον ηλικιωμένο ιχνηλατούνται από τον ΕΟΔΥ, ενώ τα αποτελέσματα αναμένονται τη Δευτέρα .

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις