Κοζάνη: Αναγκαία μέτρα για τη λειτουργία των δημοτικών και νηπιαγωγείων

Κοζάνη: Αναγκαία μέτρα για τη λειτουργία των δημοτικών και νηπιαγωγείων

«Το Υπουργείο Παιδείας καλό θα είναι να αντιμετωπίσει σοβαρά τις νέες συνθήκες και να βοηθήσει το έργο μας», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  της Π.Ε. Κοζάνης, Αθανάσιος Κωτούλας, με αφορμή την επανέναρξη των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων.

Όπως επισημαίνει θα πρέπει: Να επιστρέψουν άμεσα στα σχολεία τους οι καθαρίστριες, να γίνει άμεσα η αποστολή υγειονομικού υλικού (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, θερμόμετρα) που θα χρειαστεί για τον ένα μήνα λειτουργίας, να δώσει εγκαίρως παράταση στις συμβάσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών και να δοθεί η δυνατότητα ευελιξίας στη λειτουργία του κάθε σχολείου ανάλογα με τις συνθήκες.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις