Καβάλα: Αίτημα εργαζομένων στο Δημοτικό Συμβούλιο

Καβάλα: Αίτημα εργαζομένων στο Δημοτικό Συμβούλιο

Να μην κατατεθεί έφεση κατά της απόφασης του δικαστηρίου που αναγνωρίζει την σχέση τους με το δήμο, από την αρχική τους σύμβαση, ως σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ζητούν από το Δημοτικό Συμβούλιο οι 14 εργαζόμενες επί 15 τουλάχιστον χρόνια στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Όπως αναφέρουν, είχαν δεσμευτεί να υποβάλουν αιτήσεις στην σχετική προκήρυξη του ΑΣΕΠ, ωστόσο η διοίκηση του δήμου προτίθεται να προχωρήσει στην έφεση δύο εβδομάδες πριν τη λήξη της διορίας, χωρίς να περιμένει να γίνει η κατάθεση των αιτήσεων. Με επιστολή τους στις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου ζητούν να μην επιτρέψουν να προχωρήσει ο δήμος σ’ αυτή την ενέργεια.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις