Εξαιρετικές παραστάσεις τον Αύγουστο στο αρχαίο θέατρο της Μαρώνειας

Εξαιρετικές παραστάσεις τον Αύγουστο στο αρχαίο θέατρο της Μαρώνειας

Στο πλαίσιο του προγράμματος του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ¨ Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός ¨ η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη ανακοίνωσε την παρουσίαση πολιτιστικών εκδηλώσεων σε αρχαιολογικούς χώρους για να δοθεί η δυνατότητα ανάδειξης και αξιοποίησης του μνημειακού πλούτου της χώρας μας μέσα από τη σύζευξή του με τη σύγχρονη δημοκρατία.

Μεταξύ των χώρων περιλαμβάνεται και το Αρχαίο Θέατρο της Μαρώνειας για την αξιοποίηση του οποίου και την διεκδίκηση ένταξης του στα Μνημεία Παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος συναντήθηκε με την Υπουργό στην Αθήνα και η οποία σε επίσκεψη της στο θέατρο στις 9 Φεβρουαρίου υπέγραψε το κείμενο υποστήριξης ανάδειξης του από προσωπικότητες.

Οι παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας είναι οι κάτωθι:
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΡΓΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
05/08/20 ¨Χαλιμά¨ Εθνική Λυρική Σκηνή
06/08/20 ¨Θέλω να δω τον Πάπα¨ Εθνική Λυρική Σκηνή
19/08/20 ¨Βάκχες¨ Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
29/08/20 ¨Στα όνειρα των ποιητών¨ Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις