Τέλος ο Δώνης από τον Παναθηναϊκό

Τέλος ο Δώνης από τον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Αλαφούζος έστειλε επιστολή στον Γιώργο Δώνη με την οποία τον ενημερώνει πως η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί μετά τα playoffs.

Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» αποφάσισε να βάλει τους τίτλους τέλους στη συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη. Όπως έγινε γνωστό, ο Γιάννης Αλαφούζος έστειλε επιστολή στον Γιώργο Δώνη με την οποία τον ενημέρωσε πως μετά το τέλος των playoffs, οι δρόμοι του με τον Παναθηναϊκό θα χωρίσουν. Θα πρέπει, βέβαια, να δούμε και ποια θα είναι η αντίδραση του Έλληνα προπονητή σε αυτή την εξέλιξη αλλά και αρκετών παικτών που δεδομένα είχαν «δεθεί» με τον Δώνη και σίγουρα θα ήθελαν να συνεχίσουν όλοι μαζί την προσπάθεια.Πλέον ο Παναθηναϊκός θα μπει σε αναζήτηση προπονητή.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις