Εντείνεται η κόντρα για την αποκομιδή

Εντείνεται η κόντρα για την αποκομιδή

Αγριεύει η κόντρα Δημοτικής αρχής Ιωαννίνων και εργαζομένων στην καθαριότητα, καθώς από χθες στην αντιπαράθεση μπήκε και η ΠΟΕ- ΟΤΑ διατυπώνοντας δριμείες καταγγελίες για αδιαφάνεια και συναλλαγή σε ότι αφορά την επιχειρούμενη ανάθεση αποκομιδής απορριμμάτων σε ιδιώτες.
Στη σχετική ανακοίνωση η ΠΟΕ ΟΤΑ κάνει λόγο για μεθόδευση που αν ευδοκιμήσει θα στερήσει θέσεις εργασίας και θα επιβαρύνει οικονομικά τους δημότες. Τέλος καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή ότι έχει γεμίσει το Δημαρχείο με ασφαλίτες και άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας.

Χθες η οικονομική επιτροπή του Δήμου ενέκρινε τους όρους δημοπράτησης της αποκομιδής των σκουπιδιών παρά τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις