Ρίζες Τεγέας: Αρχίζει το έργο βελτίωσης του δρόμου

Ρίζες Τεγέας: Αρχίζει το έργο βελτίωσης του δρόμου

Αυτοψία πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, στην περιοχή, όπου θα ξεκινήσει το έργο αποκατάστασης και βελτίωσης του δρόμου Τρίπολη – Ρίζες – Αστρος.

Στην αυτοψία συμμετείχαν στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Αρκαδίας και της εργοληπτικής εταιρείας που ανέλαβε το έργο, καθώς και ο αντιδήμαρχος Τρίπολης Αλέξανδρος Κανελλόπουλος.

Το έργο θα ξεκινήσει μεταξύ 15 και 20 Ιουνίου, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, έτσι ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό η ενόχληση των κινούμενων στο δρόμο.

Το προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ και έργο, προβλέπει καθαρισμό και βελτίωση των τάφρων, όπου απαιτείται, βελτίωση χάραξης, άρση καταπτώσεων καθώς και συντήρηση της ασφάλτου σε τμήματα του δρόμου που παρουσιάζουν τις σοβαρότερες φθορές, ενώ προβλέπονται εργασίες οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης, διαγράμμιση οδοστρώματος, στηθαία ασφαλείας, οδική σήμανση κά.

πηγή είδησης και πηγή φωτό: www.ppel.gov.gr

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις