Η διαίσθηση του Βασίλη Χιώτη

Ο Βασίλης Χιώτης προβλέπει, από διαίσθηση όπως είπε, ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι δημοσιογραφικά ήρεμο –δηλαδή δεν θα υπάρχουν έκτακτα γεγονότα– «αλλά το άλλο δεν θα είναι». Το ανέφερε, επαναλαμβάνοντας δυο φορές, ότι δεν έχει κάποιες πληροφορίες, αλλά πρόκειται για ένστικτο. «Εμένα με νοιάζει να μην έχουμε απρόσμενες εξελίξεις, γιατί ένας ανασχηματισμός, ένας.. Ερντογάν, που πλησιάζει η επέτειος του πραξικοπήματος και θα ξεσαλώσει (…) τέτοια πράγματα φοβάμαι».
Ξέρει κάτι, τουλάχιστον για τα κυβερνητικά, ή το είπε, όπως διαβεβαίωσε, από την «άτιμη τη διαίσθησή μου η οποία πολλές φορές μού βγαίνει»; Η πρόβλεψη του Β. Χιώτη έγινε στην καθημερινή εκπομπή του, στο ραδιόφωνο του Σκάι, όπου κατά την αποφώνηση ανέφερε ότι στη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας, «αν όλα πάνε καλά σας έχω και μια μεγάλη έκπληξη».
- από το harddog
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις