Συνέντευξη Τσίπρα για Παππά και Novartis: «Δεν έχω μάθει να λειτουργώ σαν παιδονόμος» (vid)

photo: Eurokinissi

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συµµαχία Αλέξης Τσίπρας επιτίθεται στον Μητσοτάκη για τα πεπραγµένατου πρώτου έτους και παίρνει θέση για τη Novartis και τις υποθέσεις Παππά και Παπαδηµούλη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας έδωσε συνέντευξη στο «Έθνος της Κυριακής» και μιλά για τη διακυβέρνηση της ΝΔ, εξηγεί τι εννοεί όταν κάνει λόγο για μαφιόζικες και παρακρατικές μεθόδους και τονίζει: «Ο Μητσοτάκης βύθισε την οικονομία, καλύπτει την αποτυχία του πίσω από τον κορονοϊό».

Για την κυβέρνησης λέει ότι «αν ο Μητσοτάκης δεν µπορεί, είµαστε εδώ για να βγάλουµε ξανά τα κάστανα από τη φωτιά». Αναφέρεται στον ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει ότι «το µεγάλο µου στοίχηµα είναι να ανοίξει το κόµµα στην κοινωνία».

Τσίπρας: Δεν έχω μάθει να λειτουργώ σαν χωροφύλακας

Μιλώντας για ηθικό πλεονέκτημα απαντά: «Δεν έχω µάθει να λειτουργώ σαν χωροφύλακας ή παιδονόµος. Τα στελέχη µας είναι δηµόσια πρόσωπα», λαμβάνοντας αποστάσεις.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας και τι απάντησε μπροστά στην κάμερα για την ύφεση, τον κορονοϊό και τη μέχρι τώρα θητεία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις