«Η εποχή των εικόνων», με την Κατερίνα Ζαχαροπούλου, στο Τρίτο Πρόγραμμα

«Η εποχή των εικόνων», με την Κατερίνα Ζαχαροπούλου, στο Τρίτο Πρόγραμμα

Ο Κωστής Τριανταφύλλου, γνωστός ως Costis, είναι καλεσμένος της Κατερίνας Ζαχαροπούλου στην εκπομπή «Η εποχή των εικόνων» του Τρίτου Προγράμματος, την Κυριακή 5 Ιουλίου, στις 15:00.

Η Τέχνη, η Τεχνολογία, η Ποίηση και οι Νέες Τεχνολογίες είναι θέματα που αγαπά και αποζητεί να διερευνά ερεθίζοντας έτσι τις αισθήσεις, τόσο του ίδιου όσο και του κοινού του. Εικαστικός και ποιητής, δημιουργός στο είδος εκείνο που ονομάζεται οπτική ποίηση έχει παρουσιάσει πλήθος ομαδικών και ατομικών εκθέσεων, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει βιβλία και ποιητικές συλλογές εδώ και σχεδόν πέντε δεκαετίες.

Η Κατερίνα Ζαχαροπούλου ανιχνεύει τα κεντρικά σημεία στο έργο του, τη σταθερή του έρευνα για τον κεραυνό ως φυσικό φαινόμενο και την ενέργεια την οποία φέρνει στα έργα του με ποικίλους τρόπους. Παράλληλα, επικεντρώνεται στην ποίησή του και στη συνύπαρξη με τη ζωγραφική και τα αντικείμενα, στους ήχους που χρησιμοποιεί και στις έννοιες που τον απασχολούν. Επίσης, ακούμε αποσπάσματα από ηχητικά μέρη των έργων του, ενώ η συζήτηση εστιάζει και στις σημαντικές του συναντήσεις με ποιητές και διανοούμενους, που έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση της ταυτότητάς του.

Έρευνα-παραγωγή-παρουσίαση: Κατερίνα Ζαχαροπούλου

Τρίτο Πρόγραμμα 90,9 & 95,6

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, ώρα 15:00-16:00

«Η εποχή των εικόνων»

Κωστής Τριανταφύλλου (Costis)

Live Streaming: webradio.ert.gr/trito

Facebook: 

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις