Διασυλλογικό Κ-18 Τρίπολης: Άφησαν υποσχέσεις τα «φιντανάκια»

Διασυλλογικό Κ-18 Τρίπολης: Άφησαν υποσχέσεις τα «φιντανάκια»

Πρωινό ήταν το ξεκίνημα του διασυλλογικού πρωταθλήματος Κ-18 της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, λόγω … προβλέψεων της ΕΜΥ.

Στους αγώνες της Τρίπολης, συμμετέχουν 22 σωματεία, με αρκετά ταλαντούχα παιδιά να προσπαθούν να πετύχουν ατομικά ρεκόρ, καλές επιδόσεις, όρια και πιθανές προκρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Συγχρόνως, βελτιώνουν τακτικές στα αγωνίσματά τους, αλλά και δίνουν βαθμούς στα σωματεία τους.

Παρακολουθώντας τους αγώνες, εύκολα διακρίνει κανείς, ταλέντα και μάλιστα, αρκετά.

Ο ελληνικός στίβος, παρά τα προβλήματα και της παθογένειες της χώρας, έχει παρόν, έχει και μέλλον.

Η δουλειά που γίνεται είναι σημαντική.

Εάν υπήρχαν και οι κατάλληλες αθλητικές υποδομές, τότε θα μπορούσαν να συμβούν ακόμα καλύτερα πράγματα.

– Την Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020, διεξάγεται στην Τρίπολη, το γνωστό φεστιβάλ ρίψεων ‘’ Μανώλης Μανωλόπουλος’’, με πρωτοβουλία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και του δήμου της Τρίπολης (Νομικό Πρόσωπο).

Θα συμμετέχουν γνωστοί αθλητές και γνωστές αθλήτριες, όπως και το ικανό γκρουπ των Χανίων, του γνωστού προπονητή Κωστή Παπαμαρκάκη.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις