Περιπετειώδης σύλληψη δύο διακινητών στη Ροδόπη

Περιπετειώδης σύλληψη δύο διακινητών στη Ροδόπη

Συνελήφθησαν χθες (9-7-2020) το πρωί, σε οικισμό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης δύο (2) διακινητές, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει έναν ακόμη ημεδαπό συνεργό τους, ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, κατά τη διάρκεια επιχείρησης οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών διαπιστώθηκε ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση εμπλέκεται ένας ακόμη ημεδαπός, καθόσον λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων, οδηγώντας αρχικά Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που εγκατέλειψε λόγω βλάβης και στη συνέχεια έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Επιπλέον, προέκυψε ότι το ένα από τα παραπάνω οχήματα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και ένα (1) ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις