Κέρκυρα: Η διαδήλωση στον ΕΡΗΜΙΤΗ

Κέρκυρα: Η διαδήλωση στον ΕΡΗΜΙΤΗ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στην περιοχή Ελαιουργία Σινιών κάτοικοι της περιοχής, φορείς και συλλογικότητες που διαμαρτύρονται για την πώληση του Ερημίτη. Παρόντες οι βουλευτές, του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας, Αλέκος Αυλωνίτης, του Μέρα 25, Σοφία Σακοράφα, ο δήμαρχος βόρειας Κέρκυρας Γ. Μαχειμάρης, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και κομμάτων. Η συγκέντρωση εξελίχθηκε σε πορεία προς τον Ερημίτη ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω οι διαδηλωτές βρήκαν κλειστό το δρόμο από δυνάμεις των ΜΑΤ.

Μετά από διαπραγματεύσεις της αστυνομίας με τους διοργανωτές η πορεία προχώρησε μερικά μέτρα ακόμα, χωρίς όμως οι διαδηλωτές να φτάσουν στο σημείο που επιθυμούσαν.

Ρεπορτάζ: Μαρίνα Μοσχάτ

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις