Γράμμα από τον δήμο Ρομανό Λομβαρδίας στον Ίασμο Ροδόπης

Γράμμα από τον δήμο Ρομανό  Λομβαρδίας στον Ίασμο Ροδόπης

Την επιστολή του Sebastian Nicoli, δημάρχου της πολύπαθης από τον κορονοϊό Λομβαρδίας, έδωσε στην δημοσιότητα ο δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν. Ο Ιταλός δήμαρχος ευχαριστεί την δημοτική αρχή του Ιάσμου για την στήριξη και συνδρομή του με μάσκες, τις δύσκολες μέρες της μάχης κατά του κορονοϊού, όταν εκατοντάδες κάτοικοι του Ρομανό της Λομβαρδίας κάθε μέρα έχαναν τη ζωή τους.

Στην επιστολή του ο Ιταλός Δήμαρχος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Φίλτατε φίλε Οντέρ Μουμίν, Δήμαρχε του Δήμου Ιάσμου στην Ελλάδα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Συγγνώμη που σου απαντώ καθυστερημένα αλλά η αναγκαιότητα με κράτησε απασχολημένο.

Εσύ αγαπητέ Δήμαρχε μαζί με τον Δήμο σου κάνατε μία υπέροχη πράξη. Όταν έφτασε αυτός ο μεγάλος σάκος στο γραφείο μου προερχόμενος από Ελλάδα δεν ήξερα τι να σκεφτώ.

Αναρωτιόμουν τι υπήρχε μέσα. Όταν το άνοιξα και διάβασα το γράμμα έκλαψα γιατί κατάλαβα τι σημαίνει το συναίσθημα της αδελφοσύνης μεταξύ των ανθρώπων και των λαών.

Οι έγχρωμες μάσκες που μας στείλατε, αυτή την στιγμή χρησιμοποιούνται από τα παιδιά που κάνουνε καλοκαιρινές δραστηριότητες. Περιφέρονται σε όλη την πόλη μας με τις μάσκες που μας έχετε δωρίσει, σαν ένα δήγμα της γενναιοδωρίας σας.

Έχω δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα μας στο facebook με ημερομηνία 3 Ιουλίου 2020 το γράμμα σας και δέχτηκα πάρα πολλές ευχαριστίες από τους κατοίκους του Romano.

Ελπίζω να μπορέσουμε σύντομα να συναντηθούμε,να μπορέσουμε να αγκαλιαστούμε και να μπορέσω να εκφράσω σε σένα και στον Δήμο σου ακόμα μία φορά ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!».


www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις