Κέρκυρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο ΧΥΤΑ – Συνέλευση πραγματοποιούν οι κάτοικοι

Κέρκυρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο ΧΥΤΑ – Συνέλευση πραγματοποιούν οι κάτοικοι

Υπό έλεγχο έχει τεθεί  η φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στο ΧΥΤΑ Τεμπλονίου στο κύτταρο μπροστά από το δεματοποιητή. Η πυροσβεστική υπηρεσία με τη συνδρομή της πολιτικής προστασίας και των υδροφόρων του δήμου κατάφεραν να περιορίσουν την φωτιά και να μην επεκταθεί στο χώρο πάνω από το κομπόστ όπου πρόσφατα έγινε η εναπόθεση δεμάτων. Ισχυρή δύναμη της πυροσβεστική παρέμεινε καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας στο χώρο αλλά και σήμερα το πρωί υπό τον κίνδυνο αναζωπυρώσεων.

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τη δεύτερη εκδήλωση πυρκαγιάς στο ίδιο σημείο, μέσα σε διάστημα ενός μήνα, ενώ τη Δευτέρα ο πολιτιστικός σύλλογος της περιοχής έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με τον εισαγγελέα. Παράλληλα ο άλλος σύλλογος της περιοχής «Παναγία η Σπαρμιώτισα» θα πραγματοποιήσει σήμερα το βράδυ λαϊκή συνέλευση ενώ έχουν εκφράσει την πρόθεση να κλείσουν το χώρο για τα απορριμματοφόρα.

 

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις