Δώρισαν στο Λιμενικό τέσσερα υπερσύγχρονα συστήματα νυχτερινής όρασης

Photo: Eurokinissι

Tέσσερα φορητά νέα υπερσύγχρονα συστήματα νυχτερινής όρασης, που θα αναβαθμίσουν σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητές του,παρέλαβε χθες το Λιμενικό Σώμα δωρεά του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.). Γι' αυτό το σκοπό πραγματοποιήθηκε ειδική τελετή στο Υπουργείο Ναυτιλίας παρουσία του αρχηγού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναυάρχου Θεόδωρου Κλιάρη και ανώτατων στελεχών της στρατιωτικής ηγεσίας.

Τα ηλεκτροοπτικά συστήματα θα ενισχύσουν καθοριστικά τον εντοπισμό, την ταυτοποίηση και την παρακολούθηση στόχων καθώς θα διατεθούν προς χρήση σε λιμενικές Αρχές και επιχειρησιακά μέσα του Λιμενικού που επιχειρούν στα ανατολικά θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας.

Η σημαντική αυτή κίνηση εκ μέρους του ΚΕ.ΜΕ.Α. πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αναγνώρισης του έργου που επιτελεί το Λιμενικό Σώμα στη διαφύλαξη των θαλασσίων συνόρων και την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής.

Από πλευράς του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής εκφράστηκαν ευχαριστίες προς το ΚΕ.ΜΕ.Α. για την έμπρακτη στήριξη στο έργο του Λιμενικού.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις