Σύμβαση για επισκευή του Κάστρου της Κορώνης υπέγραψαν Π. Νίκας – Λ. Μενδώνη

Σύμβαση για επισκευή του Κάστρου της Κορώνης υπέγραψαν Π. Νίκας – Λ. Μενδώνη

Προγραμματική σύμβαση, μεταξύ του υπουργείου και της Περιφέρειας, με αντικείμενο την εκπόνηση της μελέτης για την επισκευή του Κάστρου της Κορώνης, έργο για το οποίο -όπως σημείωσε ο Π. Νίκας- υπάρχουν εξασφαλισμένες πιστώσεις, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η υλοποίησή του, υπέγραψαν χθες η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Η υπουργός επισκέφτηκε την Τρίπολη, στο πλαίσιο συνάντησης για την πορεία του συνόλου των έργων αρμοδιότητας του υπουργείου Πολιτισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Στην ίδια προγραμματική σύμβαση που υπογράφηκε, διασφαλίστηκαν οι πιστώσεις για την υλοποίηση του έργου του Μουσείου Χώρας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις