Κ. Βενετίδης: «Το άνοιγμα των σχολείων είναι ένα στοίχημα για την κοινωνία»

Κ. Βενετίδης: «Το άνοιγμα των σχολείων είναι ένα στοίχημα για την κοινωνία»

Τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς συζήτησαν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν χθες στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης ΑΜΘ, Κωνσταντίνος Μπαντίκος, με τον περιφερειακό διευθυντή Δημόσιας Υγείας, Λουκά Γεωργίου, και τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας Έβρου, Κώστα Βενετίδη.

«Το άνοιγμα των σχολείων είναι ένα στοίχημα για την κοινωνία και μας προβληματίζει πάρα πολύ έντονα», δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Π.Ε. Έβρου, κ. Βενετίδης, υπογραμμίζοντας πως «υπό τις υπάρχουσες συνθήκες η συνεργασία της Εκπαίδευσης με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας θεωρείται επιβεβλημένη.»

Σκιαγραφώντας την επιδημιολογική κατάσταση στην Περιφέρεια ΑΜΘ, ο κ. Βενετίδης είπε, «το τελευταίο διάστημα από τις 25 Αυγούστου και μετά τα κρούσματα είναι ελάχιστα και ίσως είμαστε από τις Περιφέρειες που αυτή τη στιγμή έχουμε τα λιγότερα κρούσματα».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις