Καβάλα: Δράσεις για διευκόλυνση της καθημερινότητας των ατόμων με αναπηρίες

Καβάλα: Δράσεις για διευκόλυνση της καθημερινότητας των ατόμων με αναπηρίες

Δράσεις που θα συμβάλουν στην αλλαγή της νοοτροπίας της κοινωνίας απέναντι στα άτομα με αναπηρίες συζήτησε, με αφορμή την εβδομάδα κινητικότητας, αντιπροσωπεία του Νομαρχιακού συλλόγου ΑμεΑ και της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας με τον Δήμαρχο Καβάλας Θεόδωρο Μουριάδη.

Πρόκειται για δράσεις με τη συμμετοχή των ίδιων των ανθρώπων με αναπηρίες που θα καταδείξουν την ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών προσβασιμότητας στην πόλη, όπως οι οδηγοί όδευσης τυφλών, τα ηχητικά συστήματα, οι θέσεις στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ, τα ελεύθερα πεζοδρόμια, οι ράμπες, τα προσβάσιμα μέσα μαζικής μεταφοράς και οι στάσεις των λεωφορείων. Θα γίνει επίσης, ενημέρωση των μαθητών των σχολείων της Καβάλας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στην πόλη.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Απόστολος Μουμτσάκης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις