Κέρκυρα: Ήπια καιρικά φαινόμενα, αγωνία για τα νησιά του νοτίου Ιονίου

Κέρκυρα: Ήπια καιρικά φαινόμενα, αγωνία για τα νησιά του νοτίου Ιονίου

Με θυελλώδεις ανέμους -μέχρι και 10 μποφόρ- και έντονες βροχοπτώσεις, ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός» έπληξε τη νύχτα τα νησιά του Ιονίου που εξακολουθούν και σήμερα να δοκιμάζονται από το μένος της κακοκαιρίας.

Ωστόσο εκτός της εμβέλειας του Ιανού βρίσκεται προς το παρόν η Κέρκυρα, που από χθες το απόγευμα έχουν αναπτυχθεί τοπικές νεφώσεις και ασθενείς βροχές.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ Κέρκυρας η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα υπογράμμισε πως ο μηχανισμός της πολιτικής προστασίας βρίσκεται σε ετοιμότητα και κατάφερε να αντιμετωπίσει ικανοποιητικά τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν ενώ εξέφρασε την αγωνία της και για τις επόμενες ώρες που αναμένεται να εκδηλωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις και  υπάρχει κίνδυνος να σημειωθούν έντονα πλημμυρικά φαινόμενα  στα νησιά του νοτίου Ιονίου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις