Κοζάνη: Συνεχίζουν την διαμαρτυρία οι ιδιοκτήτες φορτηγών – Αποχή εργολάβων στο ορυχείο Νοτίου Πεδίου

Κοζάνη: Συνεχίζουν την διαμαρτυρία οι ιδιοκτήτες φορτηγών – Αποχή εργολάβων στο ορυχείο Νοτίου Πεδίου

Χωρίς καμία εργασία στο Ορυχείο του Νοτίου Πεδίου και με την αποχή  όλων των εργολάβων  που θα βρεθούν στο πλευρό των ιδιοκτητών φορτηγών ΔΧ που έχουν ακινητοποιήσει τα οχήματα τους συνεχίζοντας  την διαμαρτυρία τους  για την πρόωρη απολιγνιτοποίηση που είχε αποτέλεσμα την ανεργία στον κλάδο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο κτίριο της Περιφέρειας στη ΖΕΠ, στις 10.30 το πρωί όλων των εμπλεκομένων στις εργολαβικές εργασίες του Ορυχείου Νοτίου Πεδίου  που με τους ιδιοκτήτες των φορτηγών ΔΧ θα διατρανώσουν την φωνή τους για την έναρξη εργασιών και τις αποφάσεις που ζητούν να λάβουν ΔΕΗ και κυβέρνηση για τις αποκαταστάσεις των εδαφών και την έναρξη των εργασιών.

Ωστόσο αύριο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ ΑΕ Γιώργο Στάση ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη – Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις