Κέρκυρα: Ακόμα δύο τσουχτερά πρόστιμα σε καταστήματα

Κέρκυρα: Ακόμα δύο τσουχτερά πρόστιμα σε καταστήματα

Από την Τρίτη (29.09.2020) έως την Πέμπτη (01.10.2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, συνελήφθησαν τρία (3) άτομα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα.


Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (01.10.2020), στον Λαγάνα Ζακύνθου, συνελήφθη ημεδαπός ιδιοκτήτης, για λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, πέραν τις 24:00  με επιβολή διοικητικού προστίμου (10.000) ευρώ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας.
Επιπλέον, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (01.10.2020), στην Κέρκυρα, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαπές, η ιδιοκτήτρια και η προσωρινά υπεύθυνη, καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, για λειτουργία πέραν τις 24:00 με επιβολή διοικητικού προστίμου (10.000) ευρώ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας.
Το ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν (19) παραβάσεις στην Κέρκυρα και μία (1) στη Λευκάδα, για μη χρήση μάσκας και επιβλήθηκε σε κάθε περίπτωση το διοικητικό πρόστιμο ύψους (150) ευρώ.
Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των τριών

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις