Κέρκυρα: Εκλογές στο Επιμελητήριο προτείνει ως λύση ο Δ. Μπιάγκης

Κέρκυρα: Εκλογές στο Επιμελητήριο προτείνει ως λύση ο Δ. Μπιάγκης

Ανάληψη πρωτοβουλίας «για τη λύση των αδιεξόδων στο Επιμελητήριο» αναλαμβάνει ο βουλευτής Κέρκυρας του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μπιάγκης.

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιώργο Χονδρογιάννη και τα μέλη της Διοίκησης, αναφέρει ότι «παρακολουθεί με θλίψη και απογοήτευση τόσο ο ίδιος όπως και ολόκληρη η κοινωνία της Κέρκυρας, τις δραματικές εξελίξεις και τα δρώμενα στο Επιμελητήριο της Κέρκυρας.»

Ο κ. Μπιάγκης καλεί τον κ. Χονδρογιάννη να λάβει υπόψη του το ενδεχόμενο των έκτακτων εκλογών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. «Μια νέα διοίκηση, προερχόμενη από μια τέτοια εντολή θα απολάμβανε της αμέριστης εμπιστοσύνης των μελών, ώστε να υπερκεραστούν μια και καλή όλα όσα τραυματίζουν ανεπανόρθωτα τον επιμελητηριακό θεσμό και αποδυναμώνουν τη φωνή του επιχειρηματικού κόσμου σε μια περίοδο που κρίνεται απαραίτητη η παρουσία του όσο ποτέ.»

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις