Δήμος Σερρών: Αλλαγές στο διοικητικό σχήμα

Δήμος Σερρών: Αλλαγές στο διοικητικό σχήμα

Χωρίς ουσιαστικές αλλαγές σε πρόσωπα, το νέο διοικητικό σχήμα του Δήμου Σερρών ανακοίνωσε χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος, Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Αναλυτικά, ο μέχρι σήμερα εντεταλμένος σύμβουλος Παιδείας, Δημήτρης Σιαμάγκας, αναλαμβάνει άμισθος αντιδήμαρχος Παιδείας. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλειος Κατιρτζόγλου, ορίζεται και εντεταλμένος σύμβουλος Διοικητικών Θεμάτων και Νομικής Υπηρεσίας. Ο Γιώργος Ματθαίου, ο οποίος παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του ως προέδρου της «Αυτοκινητοδρόμιο ΑΕ ΟΤΑ», ορίζεται εντεταλμένος σύμβουλος Αυτεπιστασίας στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών. Η Χρυσάνθη Παλάζη, πέραν των καθηκόντων της ως προέδρου της ΚΕΔΗΣ, ορίζεται εντεταλμένη σύμβουλος Νεολαίας και Εθελοντισμού. Τέλος, πρόεδρος στην «Αυτοκινητοδρόμιο ΑΕ» αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μερετούδης.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις