Καλαμάτα: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων από το Φιλοζωικό Όμιλο

Καλαμάτα: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων από το Φιλοζωικό Όμιλο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων o Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας διοργανώνει μία εκδήλωση, που θα περιλαμβάνει χορό, μουσική και συζήτηση, την Κυριακή (4 Οκτωβρίου), ώρα 19:00, στον ανοιχτό χώρο του Πάρκου του ΟΣΕ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί φιλανθρωπικό μπαζάρ, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν για είδη πρώτης ανάγκης για τη φροντίδα και την υπεράσπιση των ζώων,
Επίσης ο εθελοντικός Οργανισμός «Κιβωτός του Κόσμου» θα παρουσιάσει το έργο του και ο Λαογραφικός Σύλλογος «Κορύβαντες», θα ψυχαγωγήσει τους παρευρισκόμενους με παραδοσιακή μουσική και χορό.

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων – Μια ημέρα υπενθύμισης της αγάπης που μας δίνουν και της αγάπης που αξίζουν
Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων πρωτογιορτάστηκε το 1931 σ’ ένα συνέδριο περιβαλλοντιστών στη Φλωρεντία, ως ένας τρόπος για την ευαισθητοποίηση κοινού και ειδικών για τα υπό εξαφάνιση ζώα. Από τότε, η γιορτή διευρύνθηκε και περιλαμβάνει όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου.

Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας
Ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας έχει ως σκοπό να προστατεύει εγκαταλελειμμένα και κακοποιημένα ζώα και να φροντίζει για ποιότητα της ζωής τους. Μία ακόμα βασική δράση του είναι η εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των πολιτών με στόχο τον σεβασμό στα ζώα και το περιβάλλον.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις