Μέτρα προστασίας και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης

Μέτρα προστασίας και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης μετά και την υπαγωγή του Ηρακλείου στο τρίτο επίπεδο (υψηλό) των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, παρακαλεί τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης από το νέο κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους της υπηρεσίας, εξυπηρέτηση του κοινού υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού και με προτεραιότητα στις επείγουσες περιπτώσεις.

Τα παραπάνω σχετικά με τη χρήση προστατευτικής μάσκας, εκτός της εξυπηρέτησης κατόπιν ραντεβού, ισχύουν και για τις Π.Ε. Χανίων, Ρεθύμνης και Λασιθίου.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, για όλα τα τηλέφωνα και email επικοινωνίας με τις διοικητικές δομές του φορέα σε όλη την Κρήτη.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις