Ανησυχία για τα κρούσματα σε επιχειρήσεις

Ανησυχία για τα κρούσματα σε επιχειρήσεις

Την ανησυχία του εκφράζει το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων για τα κρούσματα που καταγράφονται σε επιχειρήσεις χωρίς στη συνέχεια, όπως αναφέρουν, να λαμβάνεται κανένα μέτρο.
Αφορμή για την ανακοίνωση, αποτέλεσε κρούσμα σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας χωρίς, όπως σημειώνει το Σωματείο, να υπάρξει καμία επίσημη και καθολική ενημέρωση των υπόλοιπων εργαζομένων.

Ταυτόχρονα, το Σωματείο σημειώνει ότι στις ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν υπάρχει κανένας έλεγχος για την τήρηση των μέτρων και την προστασία των εργαζομένων.

Το Σωματείο ζητά άμεση και επίσημη ενημέρωση από τους εργοδότες όπου εντοπίζεται κρούσμα, αυστηρή ιχνηλάτηση, μέτρα καραντίνας, απολυμάνσεις και τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις