Ν. Χαρδαλιάς: Έκκληση στους κατοίκους της Καστοριάς για τήρηση των μέτρων

Ν. Χαρδαλιάς: Έκκληση στους κατοίκους της Καστοριάς για τήρηση των μέτρων

Ιδιαίτερη αναφορά στην Καστοριά έκανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, στην καθημερινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ για το τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα. Όπως είπε «υπάρχουν 124 ενεργά κρούσματα και η αύξησή τους τα τελευταία εικοσιτετράωρα, δείχνει να είναι ιδιαίτερα επιθετική».

Ο κ. Χαρδαλιάς θα μεταβεί αύριο στην Καστοριά όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, τον Αντιπεριφερειάρχη και τους τρεις Δημάρχους της περιοχής, με αντικείμενο την επιδημιολογική κατάσταση.

«Τα δεδομένα θα συζητηθούν την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα και θα αποφασιστεί ποια θα είναι τα επόμενα βήματα», είπε ο Υφυπουργός, ο οποίος έκανε έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων προστασίας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις