Οι εξηγήσεις Χαρδαλιά για το «φρένο» στην επιστροφή κόσμου στα γήπεδα

Eurokinissi

«Ήταν ξεκάθαρο ότι υπάρχει μεγάλη πίεση σε σχέση με τα κρούσματα κάτι που φαίνεται και από το σημερινό ρεκόρ. Επομένως θα ήταν λάθος μήνυμα» πρόσθεσε «να προχωρούσαμε στη μερική επιστροφή στα γήπεδα εν μέσω αύξησης κρουσμάτων» δήλωσε νωρίτερα ο Νίκος Χαρδαλιάς. 

Κατά την ενημέρωση για τον κορονοϊό, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, εξήγησε την απόφαση της κυβέρνησης να αναβάλει την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Ειδικότερα, χθες (19/10) η Κυβέρνηση αποφάσισε τη μερική επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα για το Πρωτάθλημα Super League 1, καθώς και τους αγώνες των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου, κατόπιν έγκρισης της UEFA και με αυστηρή τήρηση πάντα των υγειονομικών κανόνων.

Ωστόσο, σήμερα αποφασίστηκε η ανάκληση της απόφαση σχετικά με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα μέχρι νεοτέρας.

Οι εξηγήσεις Χαρδαλιά για την απόφαση

Ειδικότερα, ανέφερε ότι τις προηγούμενες εβδομάδες είχε διαμορφωθεί ένα «συγκεκριμένο concensus για το πως μπορεί να υλοποιηθεί η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα με απόλυτο σεβασμό προς τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς κορονοϊού αλλά και με πρωτόκολλα και κανόνες που δεν επιτρέπουν την οποιαδήποτε έκπτωση σε θέματα δημόσιας Υγείας, τα οποία είχαν επιμεληθεί ομάδα εργασίας της Super League και είχαν ενδελεχώς συζητηθεί σε τεχνικές συσκέψεις κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων».

Περισσότερα για τις εξηγήσεις Χαρδαλιά για το «φρένο» στην επιστροφή κόσμου στα γήπεδα ΕΔΩ

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις