«Παράθυρο» για ένταξη πληγέντων από τον «Ιανό» στο «Εξοικονομώ»

«Παράθυρο» για ένταξη πληγέντων από τον «Ιανό» στο «Εξοικονομώ»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο από τη Λάρισα να μπορέσουν να ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ» και οι πληγέντες από τον «Ιανό» Θεσσαλοί, η γενική γραμματέας Ενέργειας, Αλ. Σδούκου, η οποία εγκαινίασε σήμερα το βράδυ την σχετική έκθεση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.


Η κ. Σδούκου, όπως ανέφερε στο πλαίσιο της ομιλίας της στο Επιμελητήριο Λάρισας, έγινε κοινωνός της σχετικής πρότασης σήμερα το απόγευμα στις επαφές που είχε με την Διοίκηση του Επιμελητηρίου και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό. «Θέλω να εξετάσω επιστρέφοντας στην Αθήνα, τις τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να έχει η πλατφόρμα για το σύστημα σ’ αυτή τη φάση, αν μπορεί να αναπροσαρμοστεί. Το άκουσα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα δω κατά πόσο μπορούμε να ανταποκριθούμε», εξήγησε η γενική γραμματέας Ενέργειας, η οποία πρόσθεσε ότι το helpdesk για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ξεκίνησε την Τρίτη και υπάρχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση. «Την πρώτη μέρα δεχθήκαμε πάνω από 1.000 ερωτήματα.

Για την ώρα δείχνει ότι πάει καλά, υπάρχει ενδιαφέρον και θα συνεχίσει να υπάρχει το helpdesk, μέχρι τις ημερομηνίες που ανοίγει η πλατφόρμα. Θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες και γιαυτό ζητήσαμε από τα Τεχνικά Επιμελητήρια της χώρας να κάνουν αντίστοιχες ενημερώσεις στους μηχανικούς και να ξέρει ο κόσμος ποιες παρεμβάσεις μπορεί να κάνει στο σπίτι του», κατέληξε η κ. Σδούκου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις