Ροδόπη: Ενημέρωση για τις αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων

Ροδόπη: Ενημέρωση για τις αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων

Για τις νέες αποστάσεις που ισχύουν στο χώρο της αναψυχής και της εστίασης μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων, ενημερώνει το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης.

Ειδικότερα, «οι αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων των χώρων εστίασης (εξαιρουμένων κέντρων διασκέδασης, χώρων δεξιώσεων, catering, μπαρ παραμένει το 1,8 μ. περιμετρικά) ΑΛΛΑΖΕΙ και πλέον: Αποστάσεις τραπεζοκαθισμάτων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους: • Εάν δεν παρεμβάλλεται καρέκλα 0,90 εκ. • Εάν παρεμβάλλεται καρέκλα μόνο από τη μια πλευρά μεταξύ τραπεζιών 1,20 εκ. • Εάν παρεμβάλλονται καρέκλες και από τις δυο πλευρές των τραπεζιών 1,80 εκ.

Επίσης, μετά από σχετική ενημέρωση διευκρινίζουμε ότι σε όλους τους χώρους εστίασης και αναψυχής απαγορεύεται ο χορός.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις