Μουσικό Σχολείο Σερρών: Κλειστό για προληπτικούς λόγους

Μουσικό Σχολείο Σερρών: Κλειστό για προληπτικούς λόγους

Κλειστό για προληπτικούς λόγους θα μείνει σήμερα το Μουσικό Σχολείο Σερρών, λόγω της εμπλοκής  κρούσματος κορονοϊού με την ορχήστρα του σχολείου. 

Επιβεβαιωμένο κρούσμα εντοπίστηκε στο τμήμα  Α2 του Μουσικού Λυκείου, γεγονός που αναστέλλει την λειτουργία του τμήματος για τις επόμενες 14 μέρες και έχει ως συνέπεια την καραντίνα των μαθητών που φοιτούσαν σε αυτό, για το ίδιο διάστημα.

Ωστόσο επειδή σημειώθηκε εμπλοκή του κρούσματος αυτού σε άλλα τέσσερα τμήματα του Λυκείου λόγω των μουσικών συνόλων, αποφασίστηκε, μετά από συζήτηση με τον Νομίατρο και σχετική άδεια του Προϊσταμένου, η αναστολή λειτουργίας του σχολείου για μία μέρα.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις