Χανιά: Κατασχέθηκαν μηχανήματα παραγωγής ήχων διαβατικών πτηνών

Χανιά: Κατασχέθηκαν μηχανήματα παραγωγής ήχων διαβατικών πτηνών

Μηχανήματα παραγωγής ήχων διαβατικών πτηνών, κατασχέθηκαν, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή Αβραμίτσι-Κουντούρας του Δήμου Καντάνου-Σελίνου.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Δασών Χανίων, θα ακολουθήσει διερεύνηση των ήδη κατατεθειμένων καταγγελιών προς το Α.-Τ.-Κανδάνου-Σελίνου, προκειμένου τα κατονομασθέντα πρόσωπα να τύχουν ποινικής και διοικητικής τιμωρίας.

Τα μηχανήματα αυτά που παράνομα διακινούνται στο εμπόριο λειτουργούν ως «κράχτες» των πτηνών που αναζητώντας ανάπαυση στη διάρκεια του μακρινού ταξιδιού τους παγιδεύονται και «εκτελούνται» υπό συνθήκες που παραβαίνουν την ηθική του κυνηγού.

Σημειώνεται, ότι στην ίδια θέση στις 01/10/2020 κατασχέθηκαν άλλα τέσσερα συστήματα (μεγάφωνα, χρονοδιακόπτες και μπαταρίες).

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις