Μόνο λειτουργία στην Ελασσόνα για την 28η Οκτωβρίου

Μόνο λειτουργία στην Ελασσόνα για την 28η Οκτωβρίου

Από το Δήμο Ελασσόνας ανακοινώνεται ότι λόγω των έκτακτων επιδημιολογικών συνθήκων και σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 67269/13.10.2020 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, δεν θα πραγματοποιηθούν στην Ελασσόνα και τις κοινότητες του δήμου οι καθιερωμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Επιπλέον, λόγω της κατάταξης του Ν. Λαρίσης στην κατηγορία υψηλού επιδημιολογικού επιπέδου (Επίπεδο 3) για τις επόμενες τουλάχιστον 10 ημέρες, σύμφωνα με την οποία συστήνεται η λήψη μέτρων για τον περιορισμό των συναθροίσεων άνω των 9 ατόμων, δεν θα τελεστούν το τρισάγιο και η κατάθεση στεφάνων.

Ανήμερα της Επετείου ο Δήμαρχος Ελασσόνας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και οι επικεφαλής των παρατάξεων θα παραστούν στην καθιερωμένη λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας και οι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι σε λειτουργίες στους κατά τόπους ναούς.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις