Πρόωρο τέλος για «Joker» και Γεωργούλη


Πρόωρο τέλος για το τηλεπαιχνίδι με τον Αλέξη Γεωργούλη που προκάλεσε περισσότερη φασαρία παρά τηλεθέαση. Σύμφωνα με αλλαγή στην ροή του προγράμματος που έστειλε το OPEN, το παιχνίδι «Joker» κόβεται οριστικά από το κανάλι, καθώς η τηλεθέασή του, παρά τις προσπάθειες για διορθώσεις και τις αλλαγές, δεν ανέβηκε.
Ετσι λοιπόν, το τηλεπαιχνίδι.. διακόπτεται πρόωρα και βγαίνει εκτός προγράμματος από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου. Καθ όλη την διάρκεια προβολής του «Joker» είχαν προκληθεί αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια λόγω της επιλογής του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη να είναι και παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιού...
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις