Δήμαρχος Σερρών: Θα ξανακερδίσουμε το χρώμα της ζωής με ψυχραιμία και υπευθυνότητα

Δήμαρχος Σερρών: Θα ξανακερδίσουμε το χρώμα της ζωής με ψυχραιμία και υπευθυνότητα

Ψυχραιμία , υπευθυνότητα και αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας συνιστά ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ώστε η πόλη και η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών σύντομα να καταφέρει να βγει από τις «κόκκινες»  περιοχές του επιδημιολογικού χάρτη της χώρας. 

«Από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών τίθεται στο επίπεδο συναγερμού 4 στον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας. Είναι η στιγμή που πρέπει όλοι μας να μείνουμε ψύχραιμοι και υπεύθυνοι. Η πιστή τήρηση των οδηγιών του ΕΟΔΥ και της επιστημονικής κοινότητας θα είναι η απάντηση και η ασπίδα μας απέναντι στην πανδημία.Οι Σερραίοι έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μαχητές και όπως κερδίζαμε την κάθε μάχη που δίναμε, έτσι θα βγούμε νικητές και από αυτήν! Υπομονή, ψυχραιμία, σοβαρότητα και υπευθυνότητα χρειάζεται λοιπόν και σε λίγο καιρό ο τόπος μας θα ξανακερδίσει το χρώμα που του αξίζει: το χρώμα της ζωής!» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Σερρών, με αφορμή την ένταξη της Π.Ε. Σερρών σε καθεστώς αυξημένου κινδύνου και την εφαρμογή τοπικού lockdown.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις