Π. Κιόρτεβε: Τρομακτική η αύξηση των κρουσμάτων covid στη Δράμα (video)

Π. Κιόρτεβε: Τρομακτική η αύξηση των κρουσμάτων covid στη Δράμα (video)

Για τρομακτική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού τις τελευταίες ημέρες στη Δράμα μίλησε η Παρθένα Κιόρτεβε, Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Δράμας στην εκπομπή «Κάθε Μέρα Ελλάδα» της ΕΡΤ3. Συγκεκριμένα η κα Κιόρτεβε ανέφερε ότι από τις 28 Οκτωβρίου και μέσα σε πέντε ημέρες οι γιατροί στο νοσοκομείο της Δράμας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν 260 κρούσματα.

Η κα Κιόρτεβε πρόσθεσε ότι το νοσοκομείο Δράμας καλείται να αντιμετωπίσει την κατάσταση μόνον με τέσσερις παθολόγους και τρεις αναισθησιολόγους και χαρακτηριστικά τόνισε ότι χθες αναγκάστηκαν να στείλουν διασωληνωμένο περιστατικό covid στο νοσοκομείο Κατερίνης.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις