Η πρώτη αεροδιακομιδή ασθενών με C-130 από τη βόρεια Ελλάδα (video)

Η πρώτη αεροδιακομιδή ασθενών με C-130 από τη βόρεια Ελλάδα (video)Αερογέφυρα σωτηρίας στήθηκε το απόγευμα για 3 ασθενείς από τη Δράμα που χρειάστηκε να μεταφερθούν επειγόντως σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των Αθηνών, λόγω έλλειψης κλινών στη βόρεια Ελλάδα. Πρόκειται για την πρώτη αεροδιακομιδή ασθενών από τη βόρεια Ελλάδα, με C-130.

 Η οριακή κατάσταση που επικρατεί σε πολλές γεωγραφικές περιοχές της χώρας, με μηδενικές σχεδόν κλίνες στις εντατικές, κυρίως στα νοσοκομεία της βόρειας Ελλάδας, υποχρέωσε τους επιδημιολόγους να εισηγηθούν στην Κυβέρνηση την παράταση των περιοριστικών μέτρων ως τις 7 Δεκεμβρίου, ενώ σήμερα, οι υγειονομικοί όλης της χώρας συμμετείχαν στις 24ωρες κινητοποιήσεις που είχε προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ. ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΝΔΕΙΝΟΣ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ:ΤΑΣΟΥΛΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις