Μητροπολίτης Μάξιμος: Πιστή τήρηση των μέτρων και τα Χριστούγεννα

Μητροπολίτης Μάξιμος: Πιστή τήρηση των μέτρων και τα Χριστούγεννα

Την πιστή τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού, με ευλάβεια «προτάσσοντας το εμείς και όχι το εγώ» ζήτησε με δηλώσεις του, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος από το ποίμνιο, σημειώνοντας ότι αν αυτό υποδείξουν οι επιστήμονες τα Χριστούγεννα θα εορταστούν μακριά από τις εκκλησίες.

Ο Σεβασμιότατος εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι ακόμη και ανάμεσα στους κληρικούς υπάρχει η άποψη ότι στην εκκλησία δεν κολλάει ο ιός και σημείωσε ότι «σε οποιοδήποτε χώρο όταν υπάρχει συνωστισμός και όταν βρίσκονται κοντά οι άνθρωποι δυστυχώς θα μεταδοθεί».

Μάλιστα έκανε έκκληση στους πιστούς οι οποίοι πηγαίνουν και κάθονται έξω από τις εκκλησίες να μην το κάνουν, σημειώνοντας ότι «δεν είναι δείγμα πίστης» καλώντας τους να δείξουν «υπακοή και υπευθυνότητα».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις