Κινδύνεψε ο αγροτικός ιατρός Εφύρας εξαιτίας της φωτιάς στο Π.Ι.

Κινδύνεψε ο αγροτικός ιατρός Εφύρας εξαιτίας της φωτιάς στο Π.Ι.

Από καθαρή τύχη δεν έχασε την ζωή του αγροτικός γιατρός από αναθυμιάσεις ύστερα από την φωτιά που ξέσπασε χθες τα ξημερώματα στο Περιφερειακό Ιατρείο Εφύρας το οποίο υπέστη μεγάλες ζημιές, χωρίς να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εμπρησμού.

Τα ξημερώματα πρώτος αντελήφθη την φωτιά ο γιατρός που κοιμούνταν σε διαμορφωμένο χώρο ως δωμάτιο, τον οποίο έσωσε η κίνηση το προηγούμενο βράδυ να κλείσει την εσωτερική πόρτα. Σε διαφορετική περίπτωση θα κινδύνευε από τις αναθυμιάσεις.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η φωτιά ενδέχεται να ξεκίνησε από έναν φραγμένο από σφηκοφωλιά (!) ή σκουπιδάκια εξαεριστήρα, με αποτέλεσμα να επεκταθεί στο εσωτερικό του ιατρείου, καταστρέφοντας ιατρικό υλικό, εξοπλισμό και φάρμακα.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις