14 εθελοντές στελεχώνουν το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Σαμοθράκης

14 εθελοντές στελεχώνουν το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Σαμοθράκης

14 εθελοντές εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων θα στελεχώσουν το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Σαμοθράκης, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Δήμου να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Ειδικότερα, το Κοινωνικό Φροντιστήριο του νησιού θα προσφέρει δωρεάν διαδικτυακή ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές των οποίων οι γονείς αδυνατούν να τους παρέχουν φροντιστηριακή κάλυψη. Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι η πρώτη φορά που θα λειτουργήσει Κοινωνικό Φροντιστήριο στον Δήμο Σαμοθράκης.

Toυς εθελοντές ευχαρίστησε με ανάρτησή του ο δήμαρχος, Νίκος Γαλατούμος. «Ευχαριστούμε για την εθελοντική τους προσφορά και τη δημιουργία ίσων ευκαιριών στη μάθηση, αποδεικνύοντας εμπράκτως την αλληλεγγύη προς τους μαθητές και τις οικογένειές τους».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις