Ένωση Στρατιωτικών αν.Μ.Θ.: Ικανοποίηση για την ένταξη στη Β’ μισθολογική κλίμακα

Ένωση Στρατιωτικών αν.Μ.Θ.: Ικανοποίηση για την ένταξη στη Β’ μισθολογική κλίμακα

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης χαιρετίζει, μαζί με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, την πρόταση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για ένταξη στην Β΄ μισθολογική κλίμακα, των Αξιωματικών προελεύσεως Εθελοντών Μακράς Θητείας.

«Η απόφαση αυτή δικαιώνει τον αγώνα της Ομοσπονδίας και των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων Στρατιωτικών της Χώρας και επιλύει ένα δίκαιο αίτημα των συναδέλφων μας, οι οποίοι βρέθηκαν ξεκρέμαστοι αντιμετωπίζοντας μεγάλα οικονομικά προβλήματα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης.

Όπως σημειώνεται, «ενώ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 4 του νόμου 4609/2019 οι στρατιωτικοί προερχόμενοι από τους Εθελοντές Μακράς θητείας, εξελίσσονται βαθμολογικά μέχρι τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού και αποστρατεύονται με τον βαθμό του Υπολοχαγού, δεν είχε προβλεφθεί αντίστοιχα η μισθολογική προαγωγή στον βαθμό του Ανθυπολοχαγού και η είσοδός τους στην Β ́ μισθολογική κατηγορία, όπως συνέβη με άλλον θεσμό ίδιας προελεύσεως».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις