Ο Φώτης - Ξανακερδίζοντας μια σπαταλημένη ζωή


Ζωή είναι αυτή η έκπληξη που σε μεταμορφώνει σε κάτι που δεν ήσουν. Σε κάτι που μπορείς να γίνεσαι. Να αγαπάς αυτό το άλλο που δεν ήσουν. Αυτό το άλλο που μπορείς να γίνεσαι.
Ο Φώτης ένας αυτοδημιούργητο golden boy, γέννημα και θρέμμα μιας διάσπαρτης από πλαστούς μύθους εποχής. Έζησε το ψεύτικο μεγαλείο μιας ζωής στηριγμένης σε γυάλινα πόδια.. Όταν όλα κατέρρευσαν άρχισε η ανύψωση. Η σπαταλημένη ζωή ξανακερδίζεται. Στα Κύθηρα. Στα «Κύθηρα που ποτέ δεν θα τα βρούμε», όπως λέει το τραγούδι.
Η ζωή του Φώτη μια υπόμνηση για όλα όσα μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, περιορισμένος από τα δεδομένα της εποχής του και ανοριοθέτητος από τα δεδομένα της ψυχής του.
Tην Παρασκευή 18/12/2020, στις 20:00, από την εκπομπή της ΕΡΤ2, «ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ», θα μεταδοθεί τo νέο επεισόδιο με τίτλο: «Ο Φώτης - Ξανακερδίζοντας μια σπαταλημένη ζωή».
Σκηνοθεσία: Πέννυ Παναγιωτοπούλου.
Ιδέα-επιστημονική επιμέλεια: Φωτεινή Τσαλίκογλου.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις