Χριστουγεννιάτικες συνταγές για το πιο γιορτινό τραπέζι και Γλυκές Αλχημείες με τον Στέλιο Παρλιάρο το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 20:00 στο OPEN.
Ο Στέλιος αυτό το Σάββατο δείχνει πως να κάνουμε βήμα- βήμα λαχταριστά γιορτινά γλυκά που εντυπωσιάζουν με τη γεύση τους και την εμφάνισή τους.
Χριστούγεννα χωρίς μελομακάρονα δεν γίνονται! Λαχταριστά μελομακάρονα-μπουκίτσες φτιαγμένα με βούτυρο.. Με σιρόπι για τους παραδοσιακούς ή χωρίς για όσους προτιμούν την υφή και τη γεύση του μπισκότου.
Για τη συνέχεια ο Στέλιος ετοιμάζει με πολύ απλά βήματα έναν χριστουγεννιάτικο κορμό αμυγδάλου που κλέβει την παράσταση! Εντυπωσιακός στην εμφάνιση και με το αμύγδαλο να δίνει όλα του τα αρώματα.
Ποιος δεν αγαπάει το cheesecake; Ένα κλασικό και αγαπημένο γλυκό είναι πάντα η ιδανική επιλογή για το εορταστικό τραπέζι. Ο Στέλιος βάζει έμπνευση και δημιουργικότητα και φτιάχνει μια διαφορετική εκδοχή του cheesecake με σπιτική salted caramel.
«Γλυκές Αλχημείες» με άρωμα Χριστουγέννων!
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.