«Κόλλησε» η πώληση του ιστορικού κτιρίου του ΔΟΛ στη Χρήστου Λαδά


Ο Τέλης (Μυστακίδης) ο εκ Θεσσαλονίκης tycoon της Glencore που το όνομά του αναφέρεται μεταξύ των πλουσιότερων Ελλήνων, κατέβηκε στην Αθήνα. Ο επιχειρηματίας που τελευταία επενδύει σταθερά στην αγορά ακινήτων απέκτησε το Oyster Smartflats της ISV Κατασκευαστικής. Πρόκειται για.. συγκρότημα 28 διαμερισμάτων και 3 ρετιρέ στον Νέο Κόσμο πολύ κοντά στις αρχές της Λ. Συγγρού, ένα τετράγωνο από το Ιntercontinental.
Αντίθετα, δεν πάει καλά η διαδικασία πώληση του ιστορικού κτιρίου της Χρήστου Λαδά που στέγασε για δεκαετίες τον ΔΟΛ. Το Αpollo, στην κυριότητα του οποίου είχε περιέλθει το κτίριο των περίπου 4.000 τ.μ., έκανε διαγωνισμό όπου είχε πλειοδοτήσει fund το οποίο φιλοδοξεί να το μετατρέψει σε κέντρο ημερήσιας νοσηλείας. Υπάρχουν όμως διαφορές σε σχέση με το προσφερόμενο τίμημα και, κατά τις πηγές μου, η δουλειά μάλλον χαλάει.- από το Dark Room του newmoney
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις